Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 3 (17) (2025): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 3 (17) (2025): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2025-11-18
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ТЕХНОЛОГІЯ ЯЄЧНО-МАСЛЯНОГО СОУСУ З ВИКОРИСТАННЯМ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК
Артем Антоненко, Лариса Баль-Прилипко
5-10
PDF (English)
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РІШЕНЬ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Олександр Божок
11-16
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО ХЛІБА НА ОСНОВІ ЗЕЛЕНОЇ ГРЕЧКИ, ЗБАГАЧЕННОГО НАСІННЯМ КІНОА
Аліна Васьківська, Тетяна Сильчук
17-22
PDF
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ТА СПОЖИВЧІ ВЛАСТИВОСТІ ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО МОРОЗИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Наталія Голембовська, Таїсія Волхова
23-28
PDF
АМАРАНТ У РЕЦЕПТУРІ ПАШТЕТІВ: НОВІ ПІДХОДИ ДО ЗБАГАЧЕННЯ ТА ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ
Костянтин Дерев’янко, Наталя Поварова, Наталія Дерев’янко
29-33
PDF
ТЕХНОЛОГІЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ: СУЧАСНІ ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Владислав Дорожко
34-39
PDF
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ: ДОСВІД І ТРЕНДИ
Лілія Івашина, Олександр Куракін, Лариса Бишовець
40-48
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СВІТОВОЇ ВИНОРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ
Ольга Каламан, Віталій Ларін
49-53
PDF
РОЗРОБКА АЮРВЕДИЧНОГО ДЖЕМУ ДЛЯ ГАРМОНІЗАЦІЇ ВАТА-ДОШІ: РЕЦЕПТУРНЕ,ТЕХНОЛОГІЧНЕ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ
Анатолій Кравченко, Наталія Фролова
54-60
PDF
ІНТЕГРОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗАСОБАМИ ЕЛЕКТРОННИХ СИСТЕМ
Олег Кузьмін, Оксана Солдатова, Олена Павлюченко, Дар'я Фокша, Дмитро Кузьмін
61-69
PDF
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВПЛИВУ МЕТОДІВ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ЗАВАРЮВАННЯ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КАВИ
Ольга Шикіна, Павло Дикий
70-75
PDF
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ПОТЕНЦІАЛ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В КОНТЕКСТІ СПЕЦИФІКИ ПОСЛУГ ТА ОПЕРАЦІЙНИХ СТРАТЕГІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ
Олег Дзюбар, Сергій Коваль
76-81
PDF
САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ПІДБОРУ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Лілія Івашина, Олександр Куракін, Лариса Бишовець
82-89
PDF
СОЦІОКУЛЬТУРНА РОЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ У ФОРМУВАННІ ЕТНІЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ
Наталія Колінько, Галина Воляник, Світлана Шутка
90-95
PDF
ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ SPA-РЕКРЕАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ
Михайло Лепкий, Володимир Подоляк
96-100
PDF
ПРОБЛЕМАТИКА ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ У КОНТЕКСТІ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА
Микола Малий, Володимир Семикрас
101-107
PDF
ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК КАВ’ЯРЕНЬ ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ СЕРВІСУ В ДЕСТИНАЦІЯХ
Людмила Матвійчук, Юлія Шейко, Віталій Поліщук, Володимир Подоляк
108-113
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: РЕГУЛЯТОРНІ ВИМОГИ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ
Олена Мітал
114-121
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КРОСКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ДИСЦИПЛІН
Ганна Чепурда, Олена Шестель, Олена Старинець
122-125
PDF
СВІТОВІ ТА ВІТЧИЗНЯНІ ТРЕНДИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА АДАПТИВНІ ЗАХОДИ
Лариса Чепурда, Олександр Куракін, Алла Данилюк
126-132
PDF
АКТУАЛЬНІ ЕКОНОМІЧНІ ПИТАННЯ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ В УМОВАХ КРИЗИ ТА НЕВИЗНАЧЕНОСТІ
Лариса Чепурда, Ганна Чепурда, Ірина Герман
133-140
PDF
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ВИБОРУ МОДЕЛІ АДАПТИВНОГО УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМ СТИМУЛЮВАННЯМ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА У ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД
Віра Чиж
141-146
PDF
ТУРИЗМ
ЄВРОПЕЙСЬКІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ТУРИСТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РЕГІОНІВ У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
Валентина Демко, Галина Тараненко, Людмила Шлєіна
147-154
PDF
ТУРИЗМ МІЖ ЕКОЛОГІЧНИМИ ОБМЕЖЕННЯМИ ТА ІННОВАЦІЯМИ: РИЗИКИ НАДМІРНОЇ НОРМАТИВНОСТІ
Галина Омельченко, Лілія Харчевнікова, Богдан Свид
155-159
PDF
TOURISM 4.0 І SMART-ДЕСТИНАЦІЇ ЯК ВЕКТОРИ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ У ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ІНТЕГРАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ
Марина Салун, Карина Тимошенко
160-166
PDF
Мова
English
Українська