Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (2020): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 1 (2020): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2022-08-24
Статті
ТУРИЗМ ТА МІЖКУЛЬТУРНА КОМУНІКАЦІЯ: ІННОВАЦІЙНИЙ АСПЕКТ
Ганна Чепурда, Лариса Чепурда
6-12
PDF (English)
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ НОРМАТИВНО-ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА НАДАННЯ ПОСЛУГ У СФЕРІ ТУРИЗМУ
Світлана Бєляєва, Олена Шестель
13-19
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Наталія Корнілова, Алла Данилюк
20-31
PDF
ХЕМОРЕЦЕПЦІЯ У СВІТІ ПИВА
Ніна Нагурна, Ірина Осипенкова, Оксана Чепурна
32-39
PDF
AGILE-МЕТОДОЛОГІЯ В УПРАВЛІННІ ТРУДОВИМИ РЕСУРСАМИ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Олена Старинець, Тетяна Литвин
40-47
PDF
ФРАНЧАЙЗИНГ ЯК СУЧАСНИЙ КАТАЛІЗАТОР РОЗВИТКУ РИНКУ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ
Юлія Тихоненко, Лілія Івашина
48-56
PDF
ІННОВАЦІЇ В ПЛАНУВАННІ ПРОДАЖУ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ ТА ОКРЕМИХ ПОСЛУГ
Людмила Фрей
57-64
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВНУТРІШНЬОГО ЕТНІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Олена Шестель, Світлана Бєляєва
65-72
PDF
ПРОБЛЕМИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІ
Лариса Ярославська, Василь Загородній
73-81
PDF
ВИКОРИСТАННЯ СУБЛІМОВАНИХ ПОРОШКІВ ДИКОРОСЛИХ ЯГІД У ТЕХНОЛОГІЇ КРЕМУ СИРНОГО
Олександр Куракін, Лариса Бишовець
82-89
PDF
Мова
English
Українська