Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (8) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 2 (8) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2023-06-30
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ СФЕРИ HORECA У ВІЙСЬКОВИЙ ПЕРІОД
Світлана Сидорук, Людмила Матвійчук, Михайло Лепкий
5-11
PDF
ТУРИЗМ
ПРОЕКТНІ ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ У СФЕРІ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
Світлана Бєляєва, Ірина Герман, Ганна Сергієнко
12-19
PDF
ЕКОНОМІКА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ: МІЖНАРОДНІ ТА ВІТЧИЗНЯНІ ТРЕНДИ
Ігор Несторишен, Ярослав Прокопець
20-26
PDF
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ НВЧ НАГРІВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Артем Антоненко, Тетяна Бровенко, Галина Толок, Наталія Коваленко, Артем Горкун, Роман Ткаченко
27-31
PDF (English)
КРАФТОВІ СИРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЕКОПРОДУКТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Лілія Івашина, Лариса Бишовець, Оксана Оліферчук
32-39
PDF
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ЯКОСТІ СТАБІЛІЗАТОРА В ТЕХНОЛОГІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ
Юлія Куриленко, Олександр Куракін
40-46
PDF
Мова
English
Українська